Baoli targoncák magyarországi képviselete
Baoli targonca értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@atargonca.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

Pagát Rental

2007-re a Pagát Gold Zrt. tevékenységében egyre nagyobb részt követelt a targonca tartóbérleti tevékenység. Ebben az időben a bérbe adott targoncák száma már meghaladta a 200 darabot. A Pagát Gold Zrt. vezetősége elemezte a helyzetet, és egy profil tiszta flottakezelő cég megalapítása mellett döntött. Ez az elhatározás hozta létre a Pagát Rental Kft.


Pagát Rental

Szakértelem, bizalom, kedvező targonca bérlet

A Rental eredeti célként targonca flottakezelésre és tartósbérletekre lett alapítva. Így is történt az első 2-3 évben. Minden évben szinte megduplázta a bevételét, mindaddig, amíg csak bérbeadásból el nem érte a 100.000.000,- forintos forgalmat. A bérflottája tetemesre duzzadt. Tartósbérlet területén gyakorlatilag megkerülhetetlenné vált a piacon. A bérbe adott targoncákat a Pagát Gold Zrt. szállította, és a gépek szervizét is annak professzionális szervizcsapata végezte. A Kft. a finanszírozást és az szerződések bonyolítását tette hozzá professzionális módon. Mivel ekkor már komoly üzleti kapcsolatokra tett szert targonca finanszírozásra specializálódott cégekkel, a Kft. vezetése úgy döntött, hogy tevékenységét kibővíti az operatív lízing (klasszikus tartóbérlet) tevékenységgel, ezzel segítve azokat a becsületes induló vállalkozókat, akik még nem rendelkeznek akkora üzleti múlttal, hogy eséllyel működhessenek együtt finanszírozó cégekkel. Újabb lépés a Kft. éltében az önálló targonca import beindítása volt.

Targonca kezdő vállakozásoknak is

A cégvezetés felismerte, hogy targonca értékesítés területén akkor lehet igazán sikeres, ha a vevői kör bármelyik szegmensének tud kínálni megfelelő árut. Az igényes vevőket a Zrt. ki tudta szolgálni a minőségi Nissan targoncákkal, a használt gépet keresők szintén a hozzá fordulhattak.

Ez vezetett ahhoz a döntéshez, hogy a Rental felvette a Palettájába a KION - BAOLI kínai targoncákat, amelyik a kínai szegmens egyik legjobb terméke. Ezután a cégcsoport már minden targonca igényt csoporton belül ki tud elégíteni.

A Pagát Rental Kft. árbevétele manapság az évi 250.000.000,- forintot is meghaladja. Nyereségtermelő, jól működő vállalkozás, amelyik tartósbérlet és új targonca megkereséseket is örömmel várja. A Kft. vezetés garantálja, hogy aki targonca választékából válogat, ugyanazt a megszokott udvarias kiszolgálást kapja amit a Pagát Gold Zrt. a saját üzleti szegmensében nyújt a vevőinek.

A Rental ma több mint 300 bérbeadott targoncával rendelkezik, és olyan nagy partnerekkel is büszkélkedhet, mint a Dreher Sörgyárak Zrt, Pingun Lutosa Foods Kft, Star Plus Kft., de több tucat kis magyar vállalkozás beszállítója is!

A Pagát Rental Kft. küldetésének érzi a kezdő magyar vállalkozások támogatását.

A cégvezetés örömmel várja megkeresését akár bérlettel, akár új Baoli targonca szállításával kapcsolatban.

Rugalmas megoldás: bármikor meggondolhatja vagy változhatnak az igények: a bértargoncát lecseréljük kisebbre-nagyobbra, bármilyenre, ami a kérés! Megbízható, erős gépeket szállítunk Önöknek, de váratlan esemény esetén mégis rendelkezésre áll egyedülálló nonstop szervizünk a hét mind a 7 napján.


Baoli targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott Baoli targoncájával, vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
Baoli targoncáink széles választékban elérhetőek, akár új, akár használt érdekli Önt! Targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjük!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
QR kód
Olvassa be telefonjával QR kódunkat, hogy elérhetőségeink mindig kéznél legyenek mobiljában!

Baoli QR kód

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum