Baoli targoncák magyarországi képviselete
Baoli targonca értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@atargonca.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

Online hibabejelentő

Meghibásodott targonca javítása, márkafüggetlen targoncaszerviz

Telefonon, személyesen

Hívjon minket bátran! Ha targonca megállt, nem indul, meghibásodott, ha a targonca időszakos szervizére van szüksége, vagy egyéb problémája van targoncájával. Hétköznap 7 és 17 óra között várjuk hívását, központi számunkon: (06-1) 402 42 22 itt bármely kollégánk elérhető! Este van vagy hétvége, és azonnali kérdése vagy problémája van? Nem gond, hívja kedvezményesen hívható 06/40-200-088-as kék számunkat, ahol az ügyeletes kolléga segít Önnek! Minket bármikor megtalál!

 

Online hibabejelentés

Legegyszerűbb módon segíthetünk Önnek amennyiben targoncája meghibásodott. Csak töltse ki a megfelelő mezőket és mi rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük!
Hibabejelentését fogadtuk. Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.
* Kérjük a csillaggal jelölt mezőket szíveskedjen kitölteni.

Biztosítjuk Önt, hogy adatait kizárólag hibabejelentésre történő jelzésre, vagy árajánlat teljesítésének, kérdései, kérései megválaszolásának érdekében, annak bizonyíthatósága miatt tároljuk. Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.

Az adatokat az Internet szerverektől függetlenül, cégünk különálló gépén tároljuk. Így azokhoz egy esetleg rosszindulatú támadás, behatolás esetén sem férhetnek hozzá. Adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy cégünk az Ön adatait saját adatbázisában kezelje, valamint ahhoz, hogy a PAGÁT GOLD ZRT. külföldi leányvállalatai, illetve partnerei is bizalmas adatbázisukban kezeljék. Adatait cégünk nem adja el, nem adja bérbe, nem kölcsönzi más cégeknek vagy szervezeteknek.

 

Baoli targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott Baoli targoncájával, vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
Baoli targoncáink széles választékban elérhetőek, akár új, akár használt érdekli Önt! Targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjük!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
QR kód
Olvassa be telefonjával QR kódunkat, hogy elérhetőségeink mindig kéznél legyenek mobiljában!

Baoli QR kód

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum