Baoli targoncák magyarországi képviselete
Baoli targonca értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@atargonca.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

Baoli bemutatkozik

A gazdaságos targonca gyártója

A KION Baoli Forklift Co. a németországi KION Csoport újonnan alapított és teljesen külföldi irányítású cége Kínában. A vállalat Jiangsu tartományban, Jingjiang város gazdaság-fejlesztési zónájában található, 120.000 m2-es területen 100.000 m2-es gyártóterülettel rendelkezik.


Korszerű gyártó eszközök

A cég korszerű gyártóeszközöket használ, többek között lézervágó gépet, CNC plazmavágó gépet, CNC hajlítógépet, hegesztőgépet, automata hidraulikus prést, automatizált festősort, targonca összeszerelő-sort és főegység-gyártósort. Éves gyártási kapacitása 20.000 db!


A cég palettáján található 1-10 tonna teherbírással dízel, gázos targoncák, elektromos targoncák és raktártechnikai berendezések. A cég átfogó kereskedői és szervizhálózattal rendelkezik és jelenleg több mint 80 országgal áll kapcsolatban. Mint a KION Csoport egyik márkája, az alacsony gyártási költségek révén Baoli világszerte a kedvező ár-érték arányú targoncákra öszpontosít. KION Baoli versenyképes termékeket és szolgáltatásokat nyújt a hazai és a külföldi ügyfeleknek.

Baoli gyár

Baoli targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott Baoli targoncájával, vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
Baoli targoncáink széles választékban elérhetőek, akár új, akár használt érdekli Önt! Targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjük!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
QR kód
Olvassa be telefonjával QR kódunkat, hogy elérhetőségeink mindig kéznél legyenek mobiljában!

Baoli QR kód

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum